Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ'' BLUE BEAM''

¨Εχω εβδομάδες που το γράφω αυτό το άρθρο και όλο ξεκινάω από την αρχή. Κακοί λογισμοί με σκίασαν μέχρι να καταφέρω να το γράψω.
 Σύντομο μεν αλλά ουσιαστικό. Ταυτόχρονα πολύ τρομακτικό το τι ετοιμάζουν για μας.


Το σχέδιο  blue beam, αναλύθηκε στο παρελθόν από πολλούς χωρίς όμως να περιλάβει την έννοια κατά βάθος, την έννοια το γιατί, ποιος ο σκοπός του όπλου αυτού και τι σημαίνει για το μέλλον μας.
Θα σας κάνω μια μικρή περιγραφή του όπλου αυτού. Τονίζω όπλο και όχι σχέδιο. Υπάρχει το blue beam σχέδιο 1, 2, 3, κτλ.,αλλά εμείς θα πάμε απευθείας στο νόημα.
Το όπλο του τελευταίου του σχεδίου του blue beam είναι μια συσκευή προβολής τρισδιάστατων εικόνων,  ή αλλιώς ολογράμματα που με το ανάλογο φόντο μπορούμε να προβάλλουμε οτιδήποτε είτε σε κάποια επιφάνεια είτε σε ανοιχτό χώρο. Επίγεια κινητά συστήματα, όσο και δορυφορικά μεγάλης κλίμακας.
Ξεκινάμε λοιπόν.
To θεωρώ το απόλυτο όπλο. Είναι τόσο Σατανικό που θα μπορούσα να πω ότι ο ίδιος ο Σατανάς το σχεδίασε. Είναι ένα όπλο μαζικής πλύσης εγκεφάλου,ένα όπλο που στοχεύει απευθείας στα πιστεύω του ανθρώπου και μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Το ολογραφικό δορυφορικό  όπλο έχει την δυνατότητα να προβάλλει ολογράμματα στον ουρανό όπως σταυρούς, εικόνες προσώπων, αντικείμενα όπως τα γνωστά μας ¨Ατια, τα οποία συχνάζουν όλο και περισσότερο στους ουρανούς μας. ¨Εχει την δυνατότητα να προβάλλει ψεύτικους αγγέλους να μας μιλάνε στο δρόμο. ¨Οτι χωράει ο νους, μπορεί να προβληθεί μέσου του όπλου αυτού. Λέω ότι στοχεύει στα πιστεύω του ανθρώπου γιατί για αυτό το σκοπό φτιάχτηκε. Για πολλούς σκεπτικιστές είναι γνωστή η ύπαρξη του Θεού, αλλά για να δικαιολογηθούν πάντα λένε ότι δεν πιστεύω αυτό που δεν βλέπω. Τώρα θα το βλέπουν. Φανταστείτε πόσο θα αλλάξει το μυαλό τους. Αλλά η μαζική καθοδήγηση μέσο εσκεμμένων ψεύτικων μηνυμάτων , τα οποία θα φαντάζουν αληθινά στο μυαλό του ανθρώπου,είναι το απόλυτο σατανικό όπλο.
 Φανταστείτε με τις εξεγέρσεις στην μέση ανατολή, αυτήν την στιγμή, να τους παρουσιαστεί ο Αλλάχ τους και να τους πει "Σας διατάζω να επιτεθείτε στο Ισραήλ, και εγώ θα είμαι μαζί σας''
Φανταστείτε τι παγκόσμιο Χάος μπορεί να προκληθεί μέσο ""Θεικών''  ψεύτικων μηνυμάτων, η μιας οπτασίας εισβολής χιλιάδων εξωγήινων αεροσκαφών.
¨Από αυτοκτονίες μέχρι λανθασμένης υποταγής προς λάθος κατεύθυνσης. ¨Από αλλαγή του πιστεύω του κάθε ανθρώπου. ¨Οι πιστοί θα γίνουν άπιστοι και οι άπιστοι θα γίνουν πιστοί. Μια τεράστια παραπλάνηση και αμφιβολία του πιστεύω του ανθρώπου. Και οι λίγοι αληθινοί πιστεύοντες  στον αληθινό Θεό θα χάσουν την πίστη τους. Για αυτό το λόγο σας λέω ότι είναι ένα όπλο σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Σατανά.
Τώρα πιστεύω σας μπήκαν κακοί λογισμοί στο μυαλό σας. Κατά βάθος θα αρχίζετε να μπερδεύεστε. Τώρα θα σας μπει στο μυαλό η Αποκάλυψη και η προφητείες πολλών πατεράδων τις εκκλησίας μας, περί " εμφάνιση Αγγέλου εξ ουρανού'' και πολλές άλλες θεικές εμφανίσεις. Τώρα θα σκεφτείτε τι γίνετε εδώ, μήπως έβλεπαν οι προφήτες αυτά τα τεχνολογικά ψεύτικα μηνύματα και τα ερμήνευαν  ως Θεικά σημάδια και τελικά όλα είναι ψέματα? Δεν υπάρχει θεός?   Η όντος υπάρχει Θεός και τα μηνύματα ήταν αληθινά και τώρα κάποιοι τρέχουν να αναπαριστάνουν τις εικόνες αυτές ώστε να παραπλανηθεί ο άνθρωπος πριν τις αληθινές εικόνες? Είδατε, από τώρα σας διαβάλλει ο Διάβολος.
Θα σας βάλω τώρα εγώ έναν λογισμό, το  εάν  στην έσχατη στιγμή θα δουλέψει το ολογραφικό όπλο   η θα καταρρεύσει όπως το πείραμα του CERN  το οποίο δεν ήταν καθόλου πείραμα αλλά μια προσπάθεια διάνοιξης της 73.  Πύλης , η οποία αποτράπηκε από τον ίδιο τον Χριστό.
Να σας τα ξεκαθαρίσω τώρα λοιπόν.
¨Αγγελος στον Ουρανό μπορεί να μας εμφανιστεί, αλλά όχι να μας μιλήσει.
Ο Θεός δεν πρόκειτε ποτέ να μας εμφανιστεί, μην πέσετε στην παγίδα. Δεν θα αντέχαμε να τον δούμε με την σημερινή ανθρώπινη κατάσταση μας. Ο Θεός θα μας εμφανιστεί μόνο και εν μέρη για να λήξει του Αρμαγεδδών, στην οποία εμφάνιση του θα σωθεί μόνο όποιος βρίσκεται πίσω από πλάκα η από πόρτα, όπως μας αναφέρει ο Κοσμάς ο Αιτωλός.
 Διαφέρουμε κατά πολύ από την κατάσταση του πρωταρχικού ανθρώπου που έπλασε ο Θεός. Μετά την εξορία από τον Παράδεισο, μας κράτησε  σχεδόν όλες τις πρωταρχικές  δυνάμεις. Δεν αντέχουμε εμείς σήμερα το Θεικό  Φάσμα φωτός , ούτε το μήκος κύματος της μορφής του Θεού. Δεν θα αντέχαμε ούτε την συχνότητα της φωνής ενός αγγέλου, η οποιοδήποτε θεικού πλάσματος .
Σε αυτές τις εμφανίσεις το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να αναπαράγει αυτό το σατανικό όπλο και από το οποίο θα ξεχωρίζουμε αν είναι αληθινός ο ¨Αγγελος η όχι, είναι η αίσθηση ατελείωτης αγάπης και γαλήνης, ή πρωταρχική γνωστή μορφή του στις ψυχές μας.
Αυτό φίλοι μου θα είναι το αναγνωριστικό στοιχείο για το αν είναι αληθινό η όχι.


 Με πολύ αγάπη και εκτήμιση ο ΜΥΣΤΕΡΥ-ΔΠ σας.




Παρακάτω βλέπετε μερικές εικόνες της δυνατότητας αυτού του όπλου.